Een passende oplossing voor jouw bedrijf

Bij Oostendorp weten we als geen ander wat jou als ondernemer bezighoudt als het om mobiliteit gaat. De auto is immers ook een visitekaartje van jouw bedrijf. Welke auto of welke juiste mix in jouw wagenpark is passend bij jouw situatie? Welke financieringsvorm is passend? Welke bedrijfswagen is geschikt voor jouw klus? Oostendorp Business Mobility services beantwoordt graag al deze vragen en zorgt voor een passend aanbod.

Neem contact met ons op

Vind je nieuwe leaseauto bij Oostendorp Autolease

Ben je op zoek naar een nieuwe leaseauto? Of wil je jouw wagenpark uitbreiden? De mogelijkheden bij Oostendorp Autolease zijn eindeloos. Kies een leaseauto uit alle merken en modellen, geniet van complete autoservice op één locatie en reken op een vast aanspreekpunt. Meer weten over Oostendorp Autolease

Bekijk Oostendorp Autolease

bedrijfswagens oostendorp

Bedrijfswagens - maatwerk op alle fronten

Zoek je een bedrijfswagen of shuttle? Bij onze Oostendorp Bedrijfswagen specialisten ben je aan het juiste adres. De bewezen betrouwbaarheid van onze producten gecombineerd met onze ijzersterkte reputatie en service maken dat wij vele kleine en grote ondernemers tot onze fans mogen rekenen. Ook elektrisch lopen we stappen voor op de concurrentie. Veilig en voordelig onderweg met de juiste configuratie.


Ga naar bedrijfswagens

Mobiliteitsmanagement

Duurzame mobiliteit

Oostendorp is als familiebedrijf als geen ander betrokken bij een gezond leefklimaat en maatschappelijke betrokkenheid. Geen loze woorden maar daden, dat is waar wij voor staan. Dit doen wij ook graag als het om mobiliteit gaat. Wat is jouw mvo-doelstelling? Wij sluiten hier op aan door een uitgebalanceerd mobiliteitspakket te leveren waar je trots op bent. Zo verduurzamen we samen en gaan we voor een toekomstbestendige oplossing.Contact opnemen

Fleetmanagement

Het beheren van jouw wagenpark is een uitdagende klus. Wet en regelgeving maken het er niet eenvoudiger op en zijn de wensen van jouw personeel een uitdaging. Werken we met standaard constructies of bieden we maatwerk? Kostenbesparing en vergroening van het wagenpark zijn zaken waar we passende oplossingen voor bieden. We nemen alle zorg uit handen en zijn het aanspreekpunt voor de mobiliteit van jouw mensen. Voor auto, fiets en OV.

Contact opnemen

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is een veelbesproken onderwerp. Kan dit ook voor jou interessant zijn en welk model past bij jouw behoeften? Oostendorp Business Center is hierin jouw specialist. Bedrijfswagens, EV, HEV en zelfs waterstof. We hebben inmiddels jarenlange ervaring opgedaan in de markt. Wij adviseren je graag om tot de juiste inzichten en keuzes te komen over welk merk, model, laadfaciliteit en laadabonnement het beste past bij jouw wensen.

Advies op maat

Tevreden klanten

tevreden klanten oostendorp zakelijk

Contact

Uden
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Industrielaan 1
5405 AA Uden
Stuur een bericht
0413-242033