pech of schade melden

Pech of schade melden?

Pech onderweg is al vervelend genoeg. Oostendorp Autolease biedt hulp: waar je ook bent en wat je probleem ook is. Lees hieronder hoe jij eenvoudig pech of schade aan je leaseauto gemakkelijk bij ons meldt.

Schade aan je leaseauto melden

Schade rijden is natuurlijk nooit fijn. Wij hopen dat je in orde bent zonder ernstige vormen van letsel. Wanneer je eenmaal tot rust bent gekomen, graag de schade binnen 48 uur melden bij Oostendorp Autolease. Daarnaast is het belangrijk dat je ons alle documenten zo snel mogelijk toestuurt: het ingevulde schadeformulier, maar ook eventuele getuigenverklaringen, aanspraken van derden en politierapporten die je ontvangt. Je hoeft deze niet zelf te beantwoorden, dit doen wij voor jou. Stuur de documenten ingescand (of middels een duidelijke foto) naar het onderstaande e-mailadres schade@oostendorp-autolease.nl.

Liever direct een medewerker spreken? Bel direct naar één van onze hulplijnen:

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland: +31(0)413-242038

Schade aan je leaseauto melden

Pech onderweg. Wat nu?
Wanneer je met autopech langs de weg staat, is het belangrijk om jezelf eerst in veiligheid te brengen. Indien nodig zet je een gevarendriehoek neer. Pak alleen het hoognodige uit en zorg dat je direct achter de vangrail of andere veilige plek gaat staan. Wanneer het niet meer mogelijk is om naar een dichtstbijzijnde Oostendorp dealer te rijden, neem dan contact op met onze alarmdienst. Deze is 24/7 per week telefonisch te bereiken.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland: +31(0)413-242038

Waar vind je ons?

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease

Industrielaan 1
5405 AA Uden

Vandaag geopend

08:00 - 17:30