Hyundai TUCSON Hybrid

Hyundai TUCSON hybrid, maximale efficiency en inspirerende prestaties

De nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid is voorzien van zowel een benzinemotor als een elektromotor. Alles voor maximale efficiency en inspirerende prestaties. Met de beste veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse en geavanceerde rijassistentiesystemen ga je zorgeloos op weg. Bovendien is de Hyundai TUCSON Hybrid, met een trekgewicht van 1.650 kilo, uitgeroepen tot trekauto van het jaar 2021. Is deze veelzijdige Hyundai TUCSON Hybrid iets voor jou? Bij Oostendorp Autogroep bieden we een ruime voorraad. Bovendien profiteer je, indien gewenst, van een inruilvoorstel op maat. Ben je geïnteresseerd in een van onze Hyundai TUCSON Hybrid modellen, dan zorgen wij dat je snel de weg op kunt.

Zoek Hyundai TUCSON Hybrid

Hyundai TUCSON Hybrid

Met een gecombineerd vermogen van 169 kW en een maximumkoppel van 350 Nm verbruik je minder brandstof en ervaar je bijzonder veel rijplezier. Bovendien is deze SUV bijzonder modern vormgegeven. Met de strak gebeeldhouwde oppervlakken en de dynamische lijnen heeft de nieuwe TUCSON Hybrid een echt vooruitstrevend SUV-design van the next level. Ga ook onderweg in deze sportieve Hyundai TUCSON Hybrid, beschikbaar vanaf €41.195,- Geïnteresseerd? De adviseurs bij onze vestigingen in Den Bosch, Helmond en Nijmegen helpen je graag met het maken van jouw keuze. Bekijk ons aanbod in onze digitale showroom.


Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

- Eerlijke voorwaarden
- 14 dagen bedenktijd
- Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00