Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Revolutionair SUV-design. Elektrisch wanneer jij wilt. Op benzine als het nodig is. Beste veiligheid in zijn klasse. De bijzonder modern vormgegeven TUCSON Plug-in Hybrid is een perfecte compromis. Benieuwd?

Bekijk onze voorraad

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

De nieuwe Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid gaat voor maximale efficiency en inspirerende prestaties. Met de beste veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse en geavanceerde rijassistentiesystemen ga je zorgeloos op weg. Is deze veelzijdige Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid iets voor jou? Bij Oostendorp Autogroep bieden we een ruime voorraad. Bovendien profiteer je, indien gewenst, van een inruilvoorstel op maat. Ben je geïnteresseerd in een van onze Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid modellen, dan zorgen wij dat je snel de weg op kunt.

Plan een proefrit

Hyundai_TUCSON_PHEV_laadpaal

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

De Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid heeft een gecombineerd vermogen van 195 kW. De puur elektrische rijbeleving start je met een eenvoudige druk op de knop. Is de 13,8 kWh batterij leeg? Dan neemt de benzinemotor de aandrijving naadloos over. Eenmaal aangekomen op je bestemming, plug je eenvoudig in bij een laadpunt. Bovendien is deze SUV bijzonder modern vormgegeven. Met de strak gebeeldhouwde oppervlakken en de dynamische lijnen heeft de nieuwe TUCSON Plug-in Hybrid een echt vooruitstrevend SUV-design van the next level.

Kies je ook voor de TUCSON Plug-in Hybrid? Je rijdt hem al vanaf €45.995,- Geïnteresseerd? De adviseurs bij onze vestigingen in Den Bosch, Helmond en Nijmegen helpen je graag met het maken van jouw keuze.


Bekijk brochure

Hyundai_TUCSON_PHEV_modellen
Hyundai_TUCSON_PHEV_Interieur
Hyundai_TUCSON_PHEV_2022
Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.Dit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00