Wagenparkbeheer

Je wagenpark slim en efficiënt inrichten, dat is wat je wilt. Krijg grip op autokosten, contracten, duurzaamheid en alles daaromheen. Oostendorp Autolease stelt jou in staat om eenvoudig overzicht te bewaren over het wagenpark, zonder om te kijken naar alle leaseberijders in je bedrijf.

Meer weten?

Jouw wagenpark efficiënter inrichten? Doe de gratis check!

Bij Oostendorp Autolease houden we ervan om kennis te delen en mee te denken met onze klanten. Onze Accountmanagers hebben de kennis om mobiliteit binnen bedrijven inzichtelijk te maken en te verbeteren. Met de wagenparkcheck kun jij gratis gebruik maken van deze kennis. Waarom de wagenparkcheck nuttig is voor jouw bedrijf:

✓ Advies voor verduurzaming van je wagenpark

✓ Mogelijkheden om kosten te besparen

✓ Hulp bij een toekomstig mobiliteitsbeleid

✓ Vrijblijvend verbetervoorstel op maat

Gratis wagenparkcheck aanvragen

Grip op je wagenpark met onze monitor

Met de wagenparkmonitor van Oostendorp Autolease wordt jouw dagelijkste uitdaging een stuk leuker en gemakkelijker. Met deze webapp krijg je inzicht in onder andere: leasecontracten, brandstofverbruik, CO2-uitstoot, facturen, bekeuringen en schademeldingen. Het dashboard wordt speciaal voor jouw bedrijf ingericht en is via de browser toegankelijk.

Totale ontzorging van je medewerkers met de BerijdersApp

berijdersapp oostendorp

Met de BerijdersApp van Oostendorp Autolease heb je geen omkijken meer naar de autozaken van de leaseberijders in jouw bedrijf. Je werknemers kunnen met één druk op de knop bruikbare informatie ophalen in de App, denk aan: Internationaal Verzekeringsbewijs (Groene kaart), onderhoudsafspraken, schades, brandstofverbruik en bekeuringen. De App kan eenvoudig gedownload worden in de App store of Google Playstore voor Samsung.

Reken op een servicegerichte aanpak

Onze drijfveer? Ondernemers vooruit helpen. We kruipen in de huid van onze klanten en analyseren de wensen en behoeften. Het gaat immers om de beste oplossing, tegen het juiste budget en randvoorwaarden. Benieuwd naar de leasemogelijkheden bij Oostendorp Autolease?

Samen verduurzamen met Oostendorp Autolease

De behoefte om jouw wagenpark te verduurzamen kan verschillende redenen hebben. Als voorbeeld: vanuit kostenoverwegingen bekijk je op welke voertuigen je kunt besparen. Een andere reden kan zijn: Door strengere milieuzones en een mogelijk dieselverbod in de toekomst, ben je genoodzaakt om je wagenpark anders in te richten. Wat je motief ook is, Oostendorp Autolease zorgt samen met jou voor een wagenpark van de toekomst. Klaar om de transitie in te zetten?

Bekijk elektrisch leasen

Tevreden klanten

tevreden klanten oostendorp

Waar vind je ons?

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease

Industrielaan 1
5405 AA Uden

Vandaag geopend

08:00 - 17:30