Hyundai KONA

Een robuuste en karakteristieke SUV met duurzame en vooruitstrevende rijkwaliteiten. Belangstelling? Oostendorp Auto heeft een ruime voorraad van de Hyundai KONA, nieuw en occasion! Plan direct een proefrit bij een van onze vestigingen.

Bekijk onze voorraad

Hyundai KONA, een dynamische creatie voor een comfortabele rit

Gedurfd, vooruitstrevend en gestroomlijnd. Kies ook voor deze stoere SUV en ga onderweg voor vele zorgeloze kilometers. Geniet van betere prestaties, meer duurzaamheid en een verminderd brandstofverbruik. Is deze verfijnde Hyundai KONA iets voor jou? Bij Oostendorp Auto bieden we een ruime voorraad nieuwe KONA's en natuurlijk occasions. Bovendien profiteer je, indien gewenst, van een inruilvoorstel op maat. Ben je geïnteresseerd in een van onze Hyundai KONA modellen, dan zorgen wij dat je snel de weg op kunt.

Plan een proefrit

Hyundai KONA

Bijzonder fraai in design en voorzien van de uitgebreide Hyundai Bluelink connectiviteitsdiensten. Ga ook onderweg in deze rijk uitgeruste, sportieve en stoere SUV. De nieuwe Hyundai KONA is al beschikbaar voor een prijs vanaf €29.795- of met Private Lease vanaf €475,- per maand. Geïnteresseerd? De adviseurs bij onze vestigingen in Den Bosch, Helmond en Nijmegen helpen je graag met het maken van jouw keuze. Bekijk ons aanbod in onze digitale showroom of download de brochure van de nieuwe Hyundai KONA.

Bekijk ons aanbod

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00