Oostendorp PLUS selectie

Uniek: De garantie op een occasion uit onze PLUS selectie is maar liefst 36 maanden! Ontdek alle voordelen en bekijk onze actuele voorraad online:

Bekijk alle Plus selectie occasions

Occasion met extra zekerheden

Een occasion uit onze PLUS selectie is standaard voorzien van veel extra zekerheden zoals een all-in prijs en een unieke garantie van maar liefst 36 maanden. Dat is pas echt zorgeloos rijden! Er zitten ruim 500 gebruikte auto's in onze PLUS selectie en je hebt keuze uit diverse topmerken en verschillende prijsklasses.

De extra zekerheden van een occasion uit de PLUS selectie

36 maanden garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de occasions uit onze PLUS selectie en bieden daarom standaard 36 maanden garantie:

12 mnd BOVAG garantie + 24 mnd Oostendorp PLUS garantie tot 45.000 km.

Altijd een all-in prijs

Alle auto's in onze PLUS selectie zijn voorzien van een all-in prijs. Dus geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. De occasion is volledig rijklaar voor de prijs die je online ziet.

24/7 Pechhulp in Europa

Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze occasions uit de PLUS selectie. Heb je onverhoopt toch autopech, dan kun je kosteloos gebruik maken van 24-uurs pechhulp in vrijwel geheel Europa.*

*Eerste jaar inbegrepen. Verlenging mogelijk bij onderhoud


Complete 360° check

Ervaren merkspecialisten controleren de techniek, het uiterlijk én het interieur van de auto. Dankzij deze uitvoerige 360º check voldoet elke auto aan de strenge kwaliteitseisen van onze PLUS selectie.

Nieuwe APK bij aflevering

Een occasion uit de PLUS selectie ouder dan 4 jaar voorzien wij kosteloos van een nieuwe APK, zodat je hier het komende jaar niet naar om hoeft te kijken. Gemakkelijk toch?

Service PLUS pas

Bij aanschaf van een occasion uit de PLUS selectie ontvang je gratis onze Service PLUS pas waarmee je groot voordeel ontvangt bij onderhoud en reparaties.


Niet goed geld terug garantie!

Koop je een auto uit onze PLUS selectie en ben je toch niet helemaal overtuigd van jouw keuze? Geen probleem. Je hebt namelijk na aflevering 14 dagen bedenktijd en wij hanteren een niet goed, geld terug garantie! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.