Voorraad met voordeel

Voordeel waar je blij van wordt

Voordeel is pas écht voordeel wanneer je er blij van wordt. Écht blij. Daarom combineren wij niet één, niet twee maar drie voordelen! En dáár word je pas echt vrolijk van, dat weten we zeker.

1. Voordelig geprijsd

Al onze auto’s zijn aantrekkelijk geprijsd. Dat waren ze natuurlijk al maar daar doen we nu nog een extra schepje bovenop. 

2. Snel wegrijden

Deze auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar. Staat jouw nieuwe auto ertussen? Dan kan je er snel mee wegrijden uit één van onze showrooms. 

3. Ruime keuze

We hebben ruim ingekocht zodat jij een ruime keuze hebt. En dat is best uniek. Dus sla snel je slag in een showroom bij jou in de buurt.


Uitstekende garantie

Wij geven je altijd de garantie van een zorgeloze rit. Al vanaf het eerste moment dat je wegrijdt uit de showroom, tot in de jaren die erop volgen. Je krijgt namelijk standaard jarenlange garantie op onze nieuwe auto’s. Garantie die kan oplopen tot wel 10 jaar! En zelfs daarna, na de garantieperiode, helpen wij je altijd vooruit. Standaard is in ons geval dus best wel speciaal.

Veelgestelde vragen bij aankoop nieuwe auto

Hoe werkt garantie op een nieuwe auto?
De garantie op een nieuwe auto verloopt altijd via het merk zelf. De garantieperiode en -voorwaarden verschillen namelijk per merk. Wees gerust, we vertellen je precies wat er gebeurt zodra je bij ons de showroom uitrijdt. 
Komen er nog extra kosten bij de getoonde prijs? 
Nee, de bij ons op de website getoonde prijzen zijn all-in. Geen verrassingen achteraf, dus. 
Kan ik ook een auto inruilen bij deze actie?
Ja hoor, ook dat is geen probleem. De inruilwaarde is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren maar we beloven altijd een aantrekkelijk deal. Vraag er eens naar in de showroom! 
Hoe kan ik een proefrit maken?
Je wil natuurlijk graag eerst je nieuwe auto kunnen passen. Daarom is een proefrit zo geregeld. Bijvoorbeeld via de website of gewoon in de showroom, in overleg met één van onze verkoopadviseurs. 
Kan ik een nieuwe auto leasen? 
Geen probleem. Sterker nog: wij helpen je graag op weg. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een leasecontract via het merk zelf, of via het altijd voordelige Oostendorp Lease. Vraag naar de mogelijkheden in de showroom. 
Hoe regel ik het onderhoud van mijn nieuwe auto? 
Het onderhouden van je nieuwe auto is erg belangrijk. Voor de veiligheid, natuurlijk, maar ook voor de garantie is periodiek onderhoud bij een erkende dealer een vereiste. Bij Oostendorp ben je ook wat het onderhoud betreft in goede handen.  

Hoe het zit met de levertijden van auto’s?

Het zal je niet zijn ontgaan: lange levertijden bij nagenoeg alle dealerbedrijven in Nederland. En de marktdruk raakt niet meer alleen de bestelling van nieuwe auto’s. Ook de wachtrijen in de werkplaatsen nemen op landelijk niveau toe. Best vervelend, want zodra je een nieuwe auto hebt gekocht, wil je er snel van kunnen genieten. Lees meer over wat je mag verwachten wanneer je een nieuwe auto koopt in ons nieuwsbericht.

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.