Sla je slag tijdens de Oostendorp SnelWegWeken!

Van vrijdag 1 maart tot en met maandag 1 april (Tweede Paasdag) profiteer je bij ons van de Oostendorp SnelWegWeken! Tijdelijk hebben we uitzonderlijk veel voordeel op demo's, occasions, EV's én voorraadmodellen. Dus sla je slag nu het kan! Maar schiet op, want ze zijn snel weg...

De actieperiode geldt van 1 maart tot 1 april 2024

Dus wees er snel bij! Niet alleen omdat je dan de grootste keus hebt uit al onze actiemodellen, maar óók omdat je tijdens de actieperiode profiteert van een BOL.com-cadeaukaart ter waarde van €500,-.

Maar let op: zolang de voorraad strekt, dus op is ook écht op!

Veel voordeel op voorraad, occasions én demo-modellen!


Direct wegrijden uit voorraad met hoge kortingen? Kies dan voor een voordelige auto die we direct uit voorraad aan je kunnen leveren!

Voorraaddeals


Onze demo-modellen voelen als nieuw maar zijn super voordelig geprijsd. Bekijk ons aanbod snel online en kies jouw demo-model!

Demodeals


Vandaag is een goed moment voor een nieuw, volledig elektrisch model. Kies uit een ruime selectie EV's het model dat het beste bij jou past!

EV-deals

Extra voordelige occasiondeals!

Bij Oostendorp kies je standaard uit duizenden occasions, stuk-voor-stuk scherp geprijsd. Maar welke occasion je ook kiest: bij ons zit je goed.

Snel van je auto af?

Ruil hem dan gewoon in en profiteer van nóg meer voordeel! Want de inruilwaarde van jouw auto komt gewoon bovenop het voordeel dat je sowieso van ons krijgt. Dus kies jouw favoriete EV, demo, occasion of voorraadmodel, ruil je huidige auto in en profiteer zo van het meeste voordeel!

*Bol.com-actie is geldig bij aankoop van een nieuwe auto uit onze voorraad, een demo-auto en door ons geselecteerde occasions, die gekenmerkt zijn met een actie-label.

Actieperiode is geldig t/m 01-04-2024, zolang de voorraad strekt. Informeer ons naar de voorwaarden.