Tweedehands elektrische auto kopen bij Oostendorp Autogroep

Op zoek naar een betrouwbare tweedehands elektrische auto? Bij Oostendorp Autogroep hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands elektrische auto’s. Een elektrische auto tweedehands biedt over het algemeen een milieuvriendelijke en kostenbesparende optie voor mensen die praktische en comfortabel willen rijden.

Of je nu bewust kiest voor duurzaamheid of op zoek bent naar lagere brandstofkosten, een tweedehands elektrische auto kan de perfecte keuze zijn.

Bekijk de voorraad elektrische auto occasions

Elektrische auto occasions

Een elektrische auto occasion is een duurzaam alternatief voor traditionele brandstofauto’s. Naast het verminderen van de milieu-impact, biedt een elektrische auto occasion ook voordelen zoals lagere kosten en een vlotte en stille rijervaring. Alle tweedehands elektrische auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met de meest geavanceerde technologieën, zoals verbeterde batterijtechnologie, oplaadinfrastructuur en slimme energiebeheersystemen. Over het algemeen vertegenwoordigen elektrische auto’s de toekomst van de auto-industrie.

Tweedehands elektrische auto bij Oostendorp Autogroep

Bij Oostendorp Autogroep hebben we een ruim assortiment tweedehands elektrische auto’s van verschillende merken en modellen, zodat we iedereen de juiste keuzes kunnen bieden. Ons assortiment elektrische occasions bestaat voornamelijk uit vijf gerenommeerde automerken, bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben een brede selectie tweedehands elektrische auto’s van de volgende merken:

Elektrische modellen

Oostendorp Autogroep beschikt over een breed scala aan verschillende elektrische modellen. Om de algehele zoektocht naar de ideale tweedehands elektrische auto te vereenvoudigen, hebben wij onze tweedehands elektrische auto’s onderverdeeld in twee hoofdcategorieën. Deze categorieën zijn:

Grote elektrische auto

Ben je op zoek naar een grote elektrische auto en ben je op zoek naar comfort? Dan is een grote elektrische auto van Oostendorp Autogroep wellicht de perfecte keuze voor jou. Grote elektrische auto’s bieden meer interieurruimte voor zowel passagiers als bagage. Ze kunnen comfortabel plaats bieden aan grote gezinnen of mensen die regelmatig veel spullen moeten vervoeren. Over het algemeen geniet je met een grote elektrische auto van een hogere mate aan veiligheid en hebben grote elektrische auto’s een grotere batterijcapaciteit, waardoor ze dus een groter rijbereik hebben.


Kies je voor een grote elektrische auto? Dan hebben wij bij Oostendorp Autogroep verschillende opties beschikbaar. De meest populaire grote tweedehands elektrische auto’s die wij op dit moment aanbieden zijn de Toyota Bz4x en de Hyundai Kona. De ToyotA Bz4x is een uiterste ruime elektrische auto die beschikt over geavanceerde technologieën, onder andere stoelverwarming voor én achter, een verwarmd stuurwiel en een elektrische achterklep die op afstand geopend kan worden. De Hyundai Kona verzekert je met deze elektromotor van een dynamische en ontspannen rijervaring. Een zuinige tweedehands auto als deze beschikt over de meest innovatie technologieën, waardoor je als bestuurder nog veiliger de weg op kunt.


Kleine elektrische auto

Een kleine elektrische auto is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte tweedehands auto die daar bovenop ook nog eens enorm zuinig en milieuvriendelijk is. Een kleine elektrische auto combineert namelijk het comfort en de wendbaarheid met de milieuvriendelijkheid van een elektrische auto. Een kleine elektrische auto heeft over het algemeen een lager energieverbruik en een kortere oplaadtijd in vergelijking met grotere modellen.


Populaire kleine elektrische auto’s binnen onze voorraad bestaan uit de Hyundai IONIQ en de Hyundai IONIQ 5. De Hyundai IONIQ is de eerst auto ter wereld waar men de keuze kan maken tussen een hybrid, plug-in hybrid en dus een electric SUV. Het is een sportief model en rijdt bovendien helemaal elektrisch zonder uitstoot met een actieradius tot 280 kilometer. De Hyundai IONIQ 5 doet hier niet aan ten onder. Ook deze elektrische SUV occasion beschikt over de nieuwste Hyundai technologieën.

Bekijk alle elektrische occasions

PLUS selectie tweedehands elektrische auto's

Nog meer extra zekerheden en écht zorgeloos de weg op met je tweedehands elektrische auto? Met een tweedehands elektrische auto uit de PLUS selectie van Oostendorp Autogroep ben je voorzien van veel extra zekerheden zoals een all-in prijs en een unieke garantie van maar liefst 36 maanden. Alsof dat niet genoeg was, geniet je met een occasion uit de PLUS selectie van nog vele andere voordelen zoals 24/7 pechhulp in Europa, een complete 360 graden check, een Service PLUS plas en nog veel meer. Dat is pas zorgeloos rijden!

Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod aan elektrische auto occasions uit de PLUS Selectie?

Betrouwbare tweedehands elektrische auto kopen bij jou in de buurt

De beste tweedehands elektrische auto kopen doe je bij Oostendorp Autogroep. Met 22 locaties verdeeld over verschillende locaties binnen de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Limburg kan je terecht voor een ruim aanbod aan verschillende merken en modellen tweedehands auto’s. Wij zijn met onze elektrische auto occasions te vinden op de volgende locaties:


Alle beschikbare occasions zijn online te vinden per locatie en ons team staat altijd voor je klaar in de showroom. Heb je al een tweedehands elektrische auto op het oog? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of plan meteen online een proefrit in via de chat!

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.