Oostendorp Electric

Ga ook voor geruisloos rijplezier, ontspannen one-pedal driving en energie terugwinnen tijdens het rijden. Dat is 100% elektrisch rijden anno 2021. Geniet ook van deze voordelen van elektrisch rijden bij Oostendorp. Bekijk onze voorraad en Go Electric!

Onze elektrische modellen

Oostendorp Electric, daar krijg je energie van

Oostendorp Auto is ook uw betrouwbare partner voor elektrisch rijden. Een divers assortiment, veelzijdige expertise, gespecialiseerde monteurs voor onderhoud en reparaties en begeleiding bij het plaatsen van een laadpaalvoorziening aan huis. Wil je advies in de mogelijkheden voor elektrisch rijden of direct een proefrit plannen met een van onze elektrische modellen uit voorraad? Onze experts staan voor je klaar en bespreken graag met jou de diverse mogelijkheden.

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.


Acties

Private Lease deals voor de CX-30 en MX-30

Heb je altijd al all-inclusive een Mazda willen rijden? Nu is het juiste moment! Zo rijd je de Mazda CX-30 al vanaf €399,- per maand. Kies je liever voor volledig elektrisch? De Mazda MX-30 hoef je alleen nog maar te laden, de rest zit bij de prijs inbegrepen. Nu al beschikbaar voor Private Lease vanaf het zeer aantrekkelijke tarief van €375,- per maand!

De Toyota PROACE Electric

In oktober 2020 introduceert Toyota de nieuwe PROACE Electric. 100% elektrisch en zonder compromissen. De PROACE Electric heeft een ruime range tot 230 (50 kWh batterij) of zelfs tot 330 kilometer (75 kWh batterij). De Proace Electric is vekrijgbaar vanaf € 35,995,- exclusief BTW en subsidies.
Subsidieregeling voor volledig elektrische modellen

Kies voor elektrisch en maak gebruik van de subsidieregeling bij koop of private lease. Lease of koop je een van onze elektrische modellen, die aan de voorwaarden voldoen, dan kun je in 2021 weer een beroep doen op de volgende subsidie: €2.000,- op gebruikte elektrische modellen en maar liefst €4.000,- op nieuwe elektrische personenauto's.

Waarom elektrisch rijden?

Kies ook voor de voordelen van elektrisch en rijd direct weg in een van onze modellen uit voorraad. Elektrisch rijden is bijzonder duurzaam en je draagt op diverse manieren bij aan het milieu.

  • 40% minder CO2-uitstoot
  • Geen productie van fijnstof en stikstofoxiden
  • Verbetering van de luchtkwaliteit


Naast een duurzaam karakter win je ook veel voor jouw portemonnee.

  • Geen wegenbelasting
  • Minder onderhoudskosten
  • Aantrekkelijke kilometerprijs van 3,5 cent per kilometer


Klaar voor de toekomst, maar wel met het ultieme gemak.

  • Vertrek iedere dag met een volle accu dankzij een laadpaal aan huis
  • Uitgebreid netwerk van (snel)laadpalen, altijd een laadpunt op je route
  • Snelladen? Binnen 20 minuten gereed voor vele zorgeloze kilometers


Elektrisch rijden is milieuvriendelijker, zuiniger, stiller en sneller. Kies voor Oostendorp en Go Electric!

Bekijk onze voorraad elektrische modellen