Hoe werkt Private Lease?

Rijd direct weg in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud en all-risk verzekering. Met private lease houd je grip op de maandelijkse lasten en loop je geen risico op torenhoge onderhoudskosten. Beginnen met zorgeloos rijden?

Lees meer

Leasen voor particulieren, hoe zit dat?

Wanneer je een auto privé gaat leasen, sluit je een contract af met de leasemaatschappij. Meestal sluit je een contract af tussen de twee en vijf jaar. Aan het einde van de afgesproken contractduur lever je de auto weer in. Wat je maandelijks aan de leasemaatschappij betaalt, hangt af van verschillende factoren: de voertuigkeuze, het aantal kilometers wat je jaarlijks rijdt en de totale looptijd van het contract. Het grote voordeel van private lease? Je wordt totaal ontzorgd in autorijden én je behoudt financiële zekerheid over je autokosten. Het enige wat jij verder hoeft te doen, is tanken of op te laden in geval van een elektrische auto. We begrijpen dat private lease een lastige keuze kan zijn. Hoe kunnen we je verder helpen?

Wanneer kies ik voor private lease?

Private lease is interessant wanneer je op zoek bent naar zekerheid over je financiën en tegelijkertijd wilt genieten van een nieuwe auto. Herken je jezelf in één van onderstaande situaties? Dan is private leasen via Oostendorp een interessante optie:

  • Je hebt geen grote spaarrekening om een auto te kopen en je vindt het niet erg om maandelijks voor een auto te betalen
  • Je wilt liever jouw spaargeld besteden aan andere zaken, zoals een trouwerij, verre reizen of een verbouwing
  • Een gebruikte auto brengt risico op grote onderhoudskosten met zich mee en deze wil je graag vermijden
  • Je vindt het belangrijk om een duidelijk overzicht van je financiën te hebben
  • Je verkiest het comfort van een splinternieuwe auto boven een oudere auto

Welke kosten zijn inbegrepen?

✓ Onderhoud & reparatie

Alle kleine en grote onderhoudsbeurten ziten in het maandbedrag. Ook in geval van schade hoef jij je geen zorgen te maken.

✓ All-risk verzekering

Met Oostendorp Autolease ben je compleet verzekerd voor schade, veroorzaakt door jezelf of anderen.

✓ Wegenbelasting

Ook wel 'motorrijtuigenbelasting' genoemd. Deze betaal je normaal gesproken per maand of kwartaal wanneer je een auto bezit. Bij Oostendorp Autolease zit deze belasting standaard in het maandbedrag.

✓ Pechhulp in héél Europa

Pech onderweg? Oostendorp Autolease laat je niet in de kou staan. Met 24/7 pechhulp word je direct geholpen in binnen- en buitenland.

✓ Vervangend vervoer

Gestrand met je private leaseauto? Geen zorgen, bij Oostendorp Autolease ben je verzekerd van vervangend vervoer. In Nederland geldt kosteloos vervangend vervoer na 48 uur.

✓ Schadeverzekering inzittenden (SVI)

Schade rijden is natuurlijk al vervelend genoeg. Onze kosteloze schadeverzekering inzittenden (SVI) vergoedt materiële en letselschade van jou en inzittenden tot maar liefst één miljoen euro.

Private Lease en toetsing EDR

Bij het afsluiten van een private leasecontract zijn wij verplicht om deze bij het BKR te registreren. Belangrijk hierbij is dat 100% van je totale leasesom wordt genoteerd. De belangrijkste reden hiervoor is het beschermen van particulieren. We willen namelijk voorkomen dat we jou opzadelen met te hoge maandlasten. Je gegevens worden getoetst in het EDR en zij geven groen licht om het private leasecontract af te kunnen sluiten. Wanneer je netjes aan alle betaalverplichtingen voldoet gedurende het private leasecontract, krijg je een positieve aantekening en is dit zelfs een positief signaal voor toekomstige kredietverstrekkers.

Belangrijk: het afsluiten van een private leasecontract heeft invloed op het aanvragen van een hypotheek. De BKR-registratie vindt plaats bij start van het contract of bij aflevering van de auto. Wil je deskundig advies van een private lease adviseur? Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag.

Hoe werkt private lease via Oostendorp?

1. Stel je auto samen

Kies uit ons brede assortiment private lease auto's. Gewenste auto gevonden? Selecteer de opties, vul je gegevens in en jouw aanvraag wordt direct in behandeling genomen.

2. EDR gegevens aanvullen

Jouw private lease aanvraag komt binnen bij het EDR. Het EDR vraagt jou om extra gegevens aan te leveren. Eenmaal akkoord, krijgen wij groen licht om een private lease overeenkomst met jou aan te gaan.

3. Contract ondertekenen

Na goedkeuring van het EDR, krijg je het leasecontract toegestuurd. Deze kun je direct ondertekenen.

4. Auto ophalen en wegrijden!

Dan is alles gergeld! Jouw nieuwe private leaseauto staat klaar bij één van onze vestigingen. We wensen je veel fijne kilometers namens Oostendorp.

Welke private leaseauto past bij jou?

Ben je alleen of heb je een klein huishouden? Heb je een gezin met meerdere kinderen en kun je een grote kofferbak goed gebruiken? Geen probleem, bij Oostendorp Private Lease kies je uit diverse merken en modellen in ieder segment. Wil je besparen op de brandstofkosten? In dat geval hebben we een ruim assortiment hybride en elektrische auto's voor je klaar staan.

De 4 zekerheden van het Private Lease Keurmerk

keurmerk private lease

✓ 14 dagen bedenktijd

✓ Eerlijke en complete voorwaarden

✓ Bescherming tegen te hoge financiele lasten

✓ Zekerheid bij klachten

Heb je al een auto in bezit en wil je gaan private leasen?

Bij Oostendorp kun je jouw huidige auto eenvoudig inruilen. Het geld wat je terugkrijgt voor je oude auto kun je in mindering brengen op het private lease contract (tot maximaal 35% van de totale leasesom). Zo wordt jouw maandbedrag nog lager! Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag terug te laten storten op je rekening. Wil je weten wat jouw huidige auto waard is? Krijg een inruilvoorstel bij één van onze vestigingen.

Waar vind je ons?

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease

Industrielaan 1
5405 AA Uden

Vandaag geopend

08:00 - 17:30