De nieuwe Hyundai TUCSON

De nieuwe Hyundai TUCSON, groter, breder en een ruim interieur

De nieuwe Hyundai TUCSON is een heel bijzondere en spannende SUV. Zo is alleen al de ‘verborgen’ LED-verlichting die naadloos in de grille is verwerkt behalve een lust voor het oog ook een tikkeltje mysterieus. De nieuwe TUCSON is groter en breder dan zijn voorganger, met kortere overhangen, een grotere wielbasis en een lange motorkap. De nieuwe dagrijverlichting is fraai geïntegreerd in de grille en alleen zichtbaar als die is ingeschakeld.

De vloeiende daklijn benadrukt het coupé-achtige karakter van de nieuwe TUCSON. Om de breedte van de auto visueel te versterken zijn de nieuw ontworpen achterlichtunits met elkaar verbonden door een rode accentlijn.


De nieuwe Hyundai TUCSON

Het interieur is ruim en comfortabel, met een instrumentarium dat lager is geplaatst en waarin ronde tellers en meters ontbreken. De hoogwaardige materialen en zilverkleurige sierlijnen die doorlopen tot in de achterportieren zorgen voor een premium-sfeer. De middenconsole vormt een vloeiend geheel met de console tussen de stoelen. Via de geïntegreerde touchscreen zijn de navigatie, climate control en het infotainment eenvoudig te bedienen. Ook met gesproken commando’s kun je functies activeren.
De Tucson is beschikbaar vanaf €36.995,- of als lid van onze Private Lease Selectie verkrijgbaar vanaf €529,- per maand. Bekijk de brochure voor meer informatie.


Bekijk de brochure


Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag gesloten

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag gesloten

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag gesloten