Hyundai i30

Hyundai i30, gekarakteriseerd door zijn krachtige en sportieve lijnenspel

Ga in stijl onderweg in deze uitgesproken i30. Hij is klaar voor jou! Ben jij ook klaar voor deze strakke, stoere allrounder? Bij Oostendorp bieden we een ruime voorraad van de Hyundai i30. Bovendien profiteer je, indien gewenst, van een inruilvoorstel op maat. Onze verkoopadviseurs begeleiden je graag in het aanschafproces. Kom verder dan ooit in deze nieuwe Hyundai i30.

Zoek Hyundai i30

Bekijk ook de andere Hyundai i30 uitvoeringen:
i30 N Line | i30 Wagon |
i30 Wagon N Line


Hyundai i30

Breder, moderner, krachtiger. Ga ook op weg in deze dynamische Hyundai i30. De nieuwe Hyundai i30 is al beschikbaar voor een prijs vanaf €27.495,- of met Private Lease vanaf €410- per maand. Gekarakteriseerd door zijn krachtige, scherpe en sportieve lijnenspel. Stap in en geniet ook van een veilige en comfortabele reis. Kom verder dan ooit dankzij de zuinige aandrijflijn en het lage brandstofverbruik. Geniet bovendien van de uitgebreide connectiviteitsdiensten. Benieuwd? Kom langs bij onze vestigingen in Den Bosch, Helmond of Nijmegen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar. Bekijk direct ons aanbod in onze digitale showroom of bekijk de brochure van de nieuwe Hyundai i30!

Bekijk ons aanbod

Bekijk brochureDit vinden de experts

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Hyundai Private Lease bij Oostendorp Autogroep

Kies voor Hyundai Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Hyundai, zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

Onze Hyundai vestigingen

Oostendorp Hyundai Den Bosch

Hyundai Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Helmond

Hyundai Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Hyundai Nijmegen

Hyundai Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00