Mazda6

Mazda6: bijzondere kwaliteit voor rijplezier zonder zorgen

Met zijn klassieke en krachtige uitstraling in combinatie met een elegant interieur vol verfijning, geniet je van een ontspannen rit. Bij Oostendorp adviseren wij je graag in de keuze tussen een Mazda6 Sedan en Sportbreak, nieuw of gebruikt. Jou zorgeloos rijplezier bezorgen staat bij ons voorop. Schaf zonder zorgen een gegarandeerd kwalitatieve auto aan, voor een heldere prijs zonder verborgen kosten. Maak tevens gebruik van een persoonlijk inruilaanbod. Ben je geïnteresseerd in een van onze Mazda6 modellen? Kom langs bij onze Mazda vestigingen in Den Bosch, Helmond, Nijmegen of Uden.

Plan een proefrit

Mazda6, nieuw en occasion

De Mazda6 is al beschikbaar vanaf € 45.290,- en natuurlijk ook beschikbaar als zakelijke leaseauto met een gunstige bijtelling. Geïnteresseerd? Kom naar een van onze vestigingen voor een vrijblijvende proefrit.


Vraag offerte aan

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Mazda Private Lease bij Oostendorp

Kies voor Mazda Private Lease en geniet van alle voordelen, voor een vast bedrag per maand. Je rijdt direct een nieuwe Mazda, zonder daarvoor aan de volledige aanschafwaarde te voldoen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Beschermd tegen onverwachte kosten

6 Jaar Mazda fabrieksgarantie

De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details en de voorwaarden. Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze Mazda adviseurs. Dit vinden de experts

Onze Mazda vestigingen

Oostendorp Mazda Den Bosch

Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Helmond

Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Nijmegen

Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen

Vandaag geopend

08:30 - 18:00

Oostendorp Mazda Uden

Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden

Vandaag geopend

08:30 - 18:00