Nissan E-NV200 Evalia

Nissan E-NV200 Evalia

Deze 100% elektrische 5- of 7-persoonsauto is een uitkomst voor een groeiend gezin met oog voor een duurzamere manier van leven. Deze elektrische minibus biedt eenvoudig plek tot 7 personen, maar met de behendigheid van een hatchback. Ideaal formaat voor de stad, want manoeuvreren door smalle straatjes en parkeren is allemaal prima mogelijk met deze elektrische personenbus. Compact, behendig en tot alles in staat.

Zoek Nissan e-NV200 Evalia

Nissan E-NV200 Evalia

De Nissan E-NV200 Evalia is met zijn enorme interieur en compacte afmetingen, uitermate geschikt voor stadsverkeer. Met deze elektrische personenbus ga je zelfverzekerd door het leven. Kies voor de Nissan E-NV200 Evalia en ervaar een rit met meer verbondenheid. Deze 100% elektrische 5- tot 7 persoonsauto is beschikbaar vanaf € 45.173,-. Meer weten over het rijbereik, afmetingen en mogelijke accessoires? Bekijk dan de brochure van de Nissan E-NV200 Evalia.

Bekijk brochure

Ervaringen met de Nissan Evalia

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Private Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Private Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan vestigingen