Algemene Periodieke Keuring bij Oostendorp Arnhem

De APK, oftewel Algemene Periodieke Keuring is de wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Zonder APK gekeurde auto mag je de weg niet op. Is het weer tijd om jouw auto te laten keuren? Nieuwe auto's die op benzine rijden moeten vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto's die op diesel of lpg rijden, moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Met een ongeldige APK mag niet met het voertuig worden gereden. Laat je APK gratis keuren bij Oostendorp Arnhem in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Plan een afspraak

Oostendorp Arnhem

Oostendorp Arnhem is het adres voor alles rond jouw auto in Arnhem en omstreken. Het team van professionals ontvangt je graag voor een vrijblijvend advies en staat klaar voor vakkundig onderhoud, reparaties en APK.

APK

  • Gratis APK in combinatie met een onderhoudsbeurt
  • Een losse APK kost slechts €49,95

Veelgestelde vragen

Wat kost een APK bij Oostendorp Arnhem?
Een APK in Arnhem bij Oostendorp Autogroep is altijd gratis wanneer het gecombineerd wordt met een onderhoudsbeurt. Wil je enkel de APK, dan kost het €49,95.
Hoe lang duurt een APK bij Oostendorp Arnhem?
Op de dag van je APK afspraak vragen we je om de auto voor 8:00 uur te brengen. Zodra de auto APK gekeurd is, nemen we contact met je op. Je kunt dan je auto op komen halen.
Wanneer kan ik een APK laten uitvoeren?
Wij werken enkel op afspraak. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze werkplaatsplanner. In de werkplaatsplanner kies je zelf de dag die voor jou uitkomt.

Onze werkplaats in Arnhem

Oostendorp Suzuki Arnhem

Suzuki Arnhem

Hazenkamp 70
6836 BA Arnhem

Vandaag geopend

08:30 - 18:00