leasen bij oostendorp

Voordelen Oostendorp Private Lease

Het afsluiten van een private leasecontract is een belangrijke keuze voor de komende jaren. Bij Oostendorp Private Lease ben je verzekerd van een passend voertuig, de beste voorwaarden én persoonlijke begeleiding bij afsluiten van het contract.


Meer informatie

Een voertuig die bij jouw situatie past

Je bent op zoek naar een voertuig die bij je situatie en budget past. Oostendorp Private Lease beschikt over een ruime voorraad personenauto's binnen ieder segment. Zo ben je altijd verzekerd van een passende keuze.

Betaalbaar en compact


compacte en betaalbare auto private lease oostendorp

Laat je verrassen door ons complete a-segment. Betaalbaar, veilig en compleet. Perfect voor jouw dagelijks woon-werkverkeer.

Praktische middenklasser


  • middenklasser middelgrote personenauto private lease

    Gun jezelf meer ruimte en luxe met één van onze complete middenklassers. Voorzien van voldoende laadruimte en een praktische 5-deurs.

Voor grote gezelschappen


  • gezinsauto private lease oostendorp

    Gezinsuitbreiding of vaak op pad met grote gezelschappen? Dan is een SUV of station van Oostendorp Private Lease echt iets voor jou.

oostendorp private lease extra voorwaarden

Aanvullende voorwaarden Oostendorp Private Lease

Naast de reguliere voorwaarden van het Keurmerk Private Lease, geniet je bij Oostendorp Private Lease van aanvullende voorwaarden:


  • Blijf onderweg met vervangend vervoer na 24 uur, geheel kosteloos
  • Standaard verzekerd met schadeverzekering inzittenden tot één miljoen euro
  • Met het zekerheidspakket kun je het contract kosteloos ontbinden bij onvoorziene situaties (o.a.: gedwongen ontslag, overlijden, echtscheiding)


Bekijk private lease aanbod


Of bekijk de pagina Hoe werkt private lease?

Beschermd door Keurmerk Private Lease

Als erkend private-leaseaanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit heeft veel voor jou als consument. Zo heb je 14 dagen bedenktijd, eerlijke voorwaarden en bescherming tegen te hoge financiële lasten. Wil je meer informatie over de voorwaarden of het keurmerk?

Contact opnemen


wagenparkbeheer digitaal oostendorp

hulp bij private lease contract afsluiten

Persoonlijke begeleiding door echte lease adviseurs

Er kunnen veel vragen ontstaan rondom het afsluiten van een private leasecontract: wat zijn de voorwaarden? Hoe ben ik verzekerd? Staat mijn lening geregistreerd bij het BKR? Wat gebeurt er na afloop van het contract? Bij Oostendorp Private Lease is geen vraag te veel. Onze lease adviseurs zijn opgeleid om al jouw vragen rondom private lease te beantwoorden. Vragen over private lease?


Contact opnemen

Contact

Uden
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Industrielaan 1
5405 AA Uden
Stuur een bericht
0413-242033