Hybride occasion kopen bij Oostendorp Autogroep

Op zoek naar een betrouwbare hybride occasion? Bij Oostendorp Autogroep hebben wij een ruim aanbod hybride occasions. Een tweedehands hybride auto combineert de voordelen van een traditionele brandstofmotor met de efficiëntie en milieuvriendelijkheid van een elektromotor.

Hybride occasion zijn mede daarom een uiterst populaire keuze voor diegenen die waarde hechten aan zuinigheid, comfort en duurzaamheid tijdens het rijden.

Bekijk onze voorraad hybride occasions

Hybride occasions

Hybride occasions bieden verschillende voordelen ten opzichte van reguliere voertuigen. Naast een brandstofmotor zijn hybride occasions uitgerust met een elektromotor, wat de voordelen biedt van een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Bovendien beschikken tweedehands hybride auto’s vaak over geavanceerde technologieën zoals regeneratief remmen en start-stopsystemen, die kunnen bijdragen tot een efficiëntere en schonere rijervaring. 

Hybride occasion bij Oostendorp Autogroep

Oostendorp Autogroep beschikt over een uitgebreide voorraad aan hybride occasions van diverse merken en modellen. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan hoogwaardig, betrouwbare tweedehands hybride auto’s die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Onze selectie hybride occasions is opgebouwd rond vijf bekende automerken die allen bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo bestaat ons grootste aandeel tweedehands hybride auto’s uit:

• Toyota hybride occasions
• Suzuki hybride occasions
• Mazda hybride occasions
• Hyundai hybride occasions
• Honda hybride occasions

Hybride modellen

Oostendorp Autogroep heeft een ruim aanbod aan hybride modellen, van kleine hybride auto’s tot hybride SUV’s en van hybride occasions zonder stekker tot aan plug in hybride occasions. We begrijpen dat je op zoek bent naar een betrouwbare en milieuvriendelijke hybride auto, daarom hebben we onze hybride occasions onderverdeeld in verschillende categorieën om je zoektocht nog eenvoudiger te maken. Deze categorieën zijn:

• Kleine hybride occasion
• Hybride SUV occasion
• Hybride automaat occasion
• Plug in hybrid occasion

Kleine hybride occasion 

Zijn enkele hybride modellen je simpelweg net wat te groot? Dan is een hybride occasion een uitstekende keuze. Kleine hybride occasions combineren het comfort en de efficiëntie van een hybride aandrijving met de compacte afmetingen van een kleinere auto.  


Enkele populaire kleine hybride occasion modellen die wij bij Oostendorp Autogroep aanbieden zijn de Toyota Yaris en de Suzuki Ignis. De Toyota Yaris hybride occasion is het meest populaire compacte model van alle Toyota hybrid occasions. Het biedt een comfortabele en stille rijervaring, waarbij het interieur zo is ontworpen dat er genoeg ruimte is voor de passagiers én bagage. De Toyota Yaris Hybrid occasion is verder voorzien van de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en technologieën. De Suzuki Ignis is een andere kleine hybride occasion die de moeite waard is om te overwegen. Deze compacte hybride crossover is zuinig en praktisch, mede dankzij het hybride systeem van deze Suzuki hybride occasion.  


Hybride SUV occasion 

Een hybride SUV occasion is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele auto die daar bovenop ook nog eens enorm zuinig en milieuvriendelijk is. Een hybride auto SUV combineert namelijk de kracht en de ruimte van een SUV met de efficiëntie en milieuvriendelijkheid van een hybride auto. Een hybride SUV occasion heeft beschikt veelal over een elektromotor en brandstofmotor die samenwerken om de auto in beweging te brengen.  


Populaire SUV hybride occasions binnen onze voorraad bestaan uit de Toyota C-HR en de Toyota RAV4. De Toyota C-HR is een populaire keuze als hybride SUV zonder stekker. Deze SUV maakt gebruik van de innovatieve technologieën van Toyota en een CO2-uitstoot van slechts 105 g/km, waardoor deze auto wordt beschouwd als een uiterst zuinige SUV. Een van de beste Toyota SUV modellen in het hybride-segment is de Toyota RAV4 Hybrid. Met zijn uiterst ruime interieur, indrukwekkende brandstofefficiëntie en innovatieve veiligheidskenmerken, staat de Toyota RAV4 Hybrid over het algemeen enorm hoog aangeschreven. De betrouwbaarheid van Toyota wordt gecombineerd met de krachtige hybride aandrijflijn, waardoor het geschikt is voor zowel dagelijkse reizen als avontuurlijke reizen. 


Hybride automaat occasion 

Wil je genieten van het gemak en het comfort van een automatische transmissie in combinatie met de efficiëntie van een hybride aandrijving? Dan zijn onze hybride automaat occasions precies wat je zoekt. Deze modellen schakelen soepel en bieden een uiterst comfortabele rijervaring, terwijl ze tegelijkertijd zuinig en milieubewust zijn. Nagenoeg alle hybride occasions die we bij Oostendorp Autogroep aanbieden beschikken over een automatische transmissie. Voor een uitgebreid overzicht aan tweedehands hybride auto’s met een automatische transmissie verwijs ik je graag door naar onze uitgebreide voorraad hybride automaat occasions.  


Plug in hybrid occasion 

Een plug in hyrbide occasion is een hybride auto die ook kan worden opgeladen via een stopcontact. Dit betekent dat de auto op korte afstanden volledig elektrisch kan rijden, wat het een zuinige hybride occasion maakt. Een tweedehands plug-in hybride auto is daarom een uitstekende keuze voor mensen die met name korte ritten maken.  


Enkele populaire plug in hybrid occasions zijn de Hyundai TUCSON en de Toyota RAV4. Zo heeft de Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid een gecombineerd vermogen van 195 kW en een batterij van 13 kWh. Is deze batterij leeg? Dan neemt de benzinemotor de aandrijving probleemloos over. De Toyota RAV4 Plug-in Hybrid beschikt over de grootste actieradius van het segment en staat garant voor veel grip en een vermogen van 306 pk. Beiden enorm krachtige plug in hybrid occasions en als je eenmaal aangekomen bent bij je bestemming, plug je deze plug in hybride auto’s gemakkelijk in bij een laadpunt.

Bekijk alle Hybride occasions

PLUS selectie hybride occasions

Nog meer extra zekerheden en écht zorgeloos de weg op met je hybride occasion? Met een tweedehands hybride auto uit de PLUS selectie van Oostendorp Autogroep ben je voorzien van veel extra zekerheden zoals een all-in prijs en een unieke garantie van maar liefst 36 maanden. Alsof dat niet genoeg was, geniet je met een occasion uit de PLUS selectie van nog vele andere voordelen zoals 24/7 pechhulp in Europa, een complete 360 graden check, een Service PLUS plas en nog veel meer. Dat is pas zorgeloos rijden!

Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod aan hybride occasions uit de PLUS Selectie?

Betrouwbare hybride occasion kopen bij jou in de buurt

De beste tweedehands hybride auto kopen doe je bij Oostendorp Autogroep. Met 22 locaties verdeeld over verschillende locaties binnen de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Limburg kan je terecht voor een ruim aanbod aan verschillende merken en modellen tweedehands auto’s. Wij zijn met onze hybride occasions te vinden op de volgende locaties:


Alle beschikbare hybride occasions zijn online te vinden per locatie en ons team staat altijd voor je klaar in de showroom. Heb je al een tweedehands hybride auto op het oog? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of plan meteen online een proefrit in via de chat!

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.