laadoplossingen bij oostendorp

Zorgeloos elektrisch rijden met onze laadoplossingen

Zorgeloos op pad met je elektrische leaseauto? Daarvoor ben je bij Oostendorp Autolease aan het juiste adres. Regel eenvoudig een laadpaal en laadpas, voor binnen- en buitenland. Meer weten?

Bekijk laadoplossingen

laadoplossingen van Oostendorp Autolease

Laadpalen

Een laadpaal voor jouw nieuwe EV? Bij je thuis of op kantoor? Alles is mogelijk bij Oostendorp Autolease. We verkopen zelf geen laadpalen, maar hebben wel een betrouwbare partner die je totaal ontzorgt op het gebied van laadpaal-installatie met de juiste expertise én ervaring!

Multi Tank Card (MTC)

Wanneer je via Oostendorp Autolease een (elektrisch) voertuig leaset, kun je een Multi Tank Card in het contract opnemen. De fysieke pas ontvang je van Oostendorp Autolease en is te gebruiken 99,9% van alle laadstations in Nederland.

Meer informatie over een laadpaal of de Multi Tank Card? Onze lease adviseurs helpen je graag verder.

Neem contact op

Tanken of laden in het buitenland

Rijd je regelmatig de grens over? Dan wil je de tankpas natuurlijk ook kunnen gebruiken in het buitenland. Met de internationale multi tank card is dit mogelijk. Je tankt bij meer dan 30.000 tankstations in het buitenland. Vragen over tanken op de zaak?

Contact opnemen

wagenpark hoger niveau

Bedrijfswagens en laden

Ook voor het leasen van bedrijfswagens kun je bij Oostendorp Autolease terecht. We hebben specialisten in huis die alles weten over (elektrische) bedrijfswagens, verduurzaming, bedrijfswageninrichting en -accessoires. Daarnaast kunnen onze leaseadviseurs je optimaal helpen bij het kiezen van de juiste financieringsvorm.

Naar bedrijfswagen leasen

Tevreden klanten

tevreden klanten oostendorp

Slimme laadoplossingen van Watt

Onze duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen we met WATT: net als ons specialisten op het gebied van duurzame mobiliteit. Onze expertises sluiten perfect op elkaar aan. Net als onze ambities. Lees er hier alles over

Meer over Watt

Waar vind je ons?

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease

Industrielaan 1
5405 AA Uden

Vandaag gesloten