Operational leasen bij Oostendorp

Het is begrijpelijk dat je niet alle informatie onthoudt van de verschillende leasevormen. Hieronder vind je nog eens de uitleg en inbegrepen kosten van operational lease terug.

Over operational lease

Hoe werkt operational lease?

Operational lease is de meest voorkomende leasevorm in de zakelijke markt. Je rijdt een nieuwe (of jong gebruikte) auto voor een vast bedrag per maand. Daarbij wordt je compleet ontzorgd in auto rijden. Je hebt nergens omkijken naar en je geniet van het comfort van een nieuwe auto:

Één vast maandbedrag voor al je autokosten

Alles is inbegrepen: van onderhoud, reparaties, banden en pechhulp tot verzekeringen, vervangend vervoer en wegenbelasting. Bekijk hier: welke kosten zijn inbegrepen bij operational lease?

De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij

Binnen operationele lease zijn de auto's economisch en juridisch eigendom van Oostendorp. Je hebt geen restwaarderisico en je levert de leaseauto eenvoudig bij ons in na afloop van het contract.

Brandstofvoorschot in je leasecontract mogelijk

Operational lease is in de basis exclusief brandstofkosten. Heb je goed inzicht in je gereden km's? Dan kun je een brandstofvoorschot meenemen in je maandbedrag en behoud je grip op de maandelijkse kosten.

Belastingaftrek voor werkgevers/ZZP'ers

Met operational lease staan jouw auto's niet op de balans. Wel heb je fiscale voordelen: je kunt de leasekosten, overige autokosten (autowassen, tol) aftrekken van de winst van je onderneming.

Al je autozaken geregeld in de BerijdersApp

Als leaserijder krijg je met één druk op de knop inzicht in: contractinformatie, onderhoud, reparatie, brandstofverbruik, schades, bekeuringen en het Internationale Verzekeringsbewijs (Groene kaart). Zo wordt leasen écht gemakkelijk!

Bij privégebruik betaal je bijtelling

Jouw leaseauto privé rijden? Dan betaal je maandelijkse bijtelling op je inkomen. Er zijn twee tarieven voor bijtelling: 22% voor benzine-, hybride en dieselvoertuigen en 16% voor (waterstof)elektrische voertuigen. Je kunt jouw bijtelling eenvoudig bereken met de tool.

Welke kosten zijn inbegrepen bij operational lease?

Met operational lease van Oostendorp wordt je compleet ontzorgd in autorijden. Het vaste maandbedrag wat jij betaalt aan ons bestaat uit:

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Glas- en schadeherstel
  • Wegenbelasting
  • All-risk verzekering
  • Vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie
  • Pechhulp in binnen- en buitenland
  • Tank- of laadpas
  • Oostendorp BerijdersApp en I-wise Wagenparkmodule

Eenvoudig verduurzamen met onze laadoplossingen

laadoplossingen oostendorp autolease

Sta je op het punt om de duurzame transitie in te zetten of rijd je al elektrisch? Bij Oostendorp Autolease kun je rekenen op goede ondersteuning bij de verduurzaming van je wagenpark. Naast alle ins en outs over de fiscale voordelen, ontzorgen we je graag met alle operationele zaken zoals een laadpaal, laadpassen en laadinzichten.

Bekijk elektrisch leasen

Wagenparkbeheer naar een hoger niveau

Vragen rondom jouw wagenpark en een efficiënte invulling ervan? Ook daarvoor ben je bij Oostendorp Autolease aan het juiste adres. Onze specialisten helpen je graag verder. Op onze pagina voor wagenparkbeheer vind je alle informatie en diensten om je wagenpark naar een hoger niveau te tillen.

Bedrijfswagen leasen?

bedrijfswagen leasen oostendorp

Ook voor het leasen van bedrijfswagens kun je bij Oostendorp Autolease terecht. We hebben specialisten in huis die alles weten over bedrijfswagens, bedrijfswageninrichting en -accessoires. Daarnaast kunnen onze leaseadviseurs je optimaal helpen bij het kiezen van de juiste financieringsvorm.

Naar bedrijfwagen leasen

Tevreden klanten

tevreden klanten oostendorp

Waar vind je ons?

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease

Industrielaan 1
5405 AA Uden

Vandaag gesloten