APK nodig?

Plan de APK voor je auto direct bij één van onze vestigingen - Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Middelrode, Nijmegen, Oss, Uden of Venray - tot snel!

Meer informatie

Algemene Periodieke Keuring bij Oostendorp, voor alle merken

Voor de APK van jouw auto kun je, ongeacht het merk, probleemloos terecht bij één van onze Oostendorp vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Middelrode, Arnhem, Nijmegen, Oss, Uden, Tilburg of Venray. Je maakt eenvoudig online een werkplaatsafspraak of bel ons direct! Wij verzorgen APK voor alle automerken en ongeacht het merk, kost APK bij Oostendorp €49,95. Gratis in combinatie met een grote beurt of kleine beurt, m.u.v. Toyota budgetbeurt.


Wat is APK (Algemene Periodieke Keuring)? APK is de wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Is het weer tijd om jouw auto te laten keuren? Nieuwe auto's die op benzine rijden moeten vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto's die op diesel of lpg rijden, moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Met een ongeldige APK mag niet met het voertuig worden gereden.

Plan een afspraak

Onderhoud - waarom is het belangrijk?

Bekijk onze series over het onderhoud van een auto. Ontdek waarom het belangrijk is om tijdig en regelmatig onderhoud te laten plegen aan je auto.

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.