Wij brengen onze service naar jou

Wist je dat je bij Oostendorp het volledige oriëntatie- en aanschafproces vanuit je eigen huis kunt doorlopen? Jouw vaste verkoopadviseur begeleidt je probleemloos door alle stappen en kijkt steeds met je naar de best passende oplossing.

Bekijk ons aanbod

Onze mogelijkheden voor zorgeloze kilometers in uw nieuwe auto

Bij Oostendorp denken wij graag met je mee en bespreken we samen met jou de mogelijkheden voor een zorgeloos oriëntatie- en aanschafproces. Zo faciliteren wij het volledige proces gewoon op afstand. Wij brengen onze service en diensten naar jou toe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een video adviesgesprek? De auto die je eerder online hebt gezien, kun je dan live bekijken middels een videogesprek. Onze adviseur neemt direct met je alle vragen door en bespreekt jouw wensen. Wil je vervolgens een proefrit maken? Dan brengen wij de auto van jouw voorkeur gewoon bij je thuis! Uiteraard besteden we extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak. Bekijk de online mogelijkheden:

Een (digitaal) adviesgesprek

Heb je in onze online showroom een auto gezien die je graag van dichterbij wilt bekijken? Dat kan! Wij bieden je diverse opties om vanuit huis met onze verkoopadviseurs te spreken. Zij staan vervolgens klaar om al jouw vragen te beantwoorden via telefoon, chat, videogesprek of email. Zij nemen direct jouw vragen met je door en bespreken de mogelijke vervolgstappen.


Digitaal advies

Proefrit aan huis

Ben je zo enthousiast geworden over één van onze modellen en wil je direct een proefrit maken? Een proefrit aan huis behoort tot de mogelijkheden! Neem direct contact met ons op en we plannen samen met je een moment in. Bij alle auto’s in onze online showroom tref je een button ‘Proefrit aanvragen’. In het formulier kun je aanvinken dat je gebruik wilt maken van een proefrit aan huis.Bekijk online showroom

Taxatie op locatie
Heb je een auto gezien in onze (online) showroom en wil je graag jouw huidige auto inruilen? Onze verkoopadviseurs en servicemanagers geven je een eerlijk advies in heldere taal. Wil je jouw huidige auto laten taxeren? Geen probleem! Je kunt gewoon thuisblijven. Wij komen graag naar je toe en taxeren jouw auto bij je op locatie. Indien gewenst combineren we dit met een proefrit aan huis.


Maak een afspraak

Aflevering aan huis

Besluit je over te gaan tot aankoop? Dat is fantastisch nieuws, van harte gefeliciteerd! Wij leveren de auto graag bij jouw voordeur af. Waar en wanneer het jou uitkomt. Neem contact met ons op en laat ons weten op welke dag en welk tijdstip de auto afgeleverd mag worden. We nemen de mogelijkheden graag met je door en plannen vervolgens met je de definitieve datum in.


Plan een afspraak

Veertien dagen bedenktijd
Bij Oostendorp willen we dat je blij bent met jouw aankoop. Koop je een auto uit onze PLUS selectie en ben je toch niet helemaal overtuigd van je keuze? Geen probleem. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd en je kunt jouw auto, binnen dit tijdsbestek, kosteloos omruilen. Wil je meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar en denken graag met je mee!
Neem contact met ons op

Haal- en brengservice bij een onderhoudsafspraak

Liever een afspraak maken om nog langer te kunnen genieten van jouw vertrouwde auto? Plan eenvoudig online een onderhoudsbeurt in. Indien gewenst halen wij de auto bij je op en brengen we hem, na de onderhoudsbeurt, weer bij je thuis. Zonder extra kosten, met het grootste gemak. Ook in onze werkplaatsen passen we diverse hygiëne maatregelen toe:

  • De sleutel wordt gereinigd met alcoholhoudende reinigingsmiddelen, bij ontvangst en uitgifte
  • Onze monteurs trekken wegwerphandschoenen aan, zodra zij in jouw auto plaatsnemen
  • Bij uitgifte van jouw auto, wordt het stuur, de pookknop en het handremhandvat gereinigd

Onze contactmogelijkheden

Onze verkoopadviseurs zitten klaar om jou te blijven adviseren en het proces van A tot Z met jou digitaal voort te zetten. Daarvoor bieden wij verschillende contactmogelijkheden:


Wij zitten voor je klaar om een telefoon of videogesprek in te plannen en je digitaal te adviseren.

Via onze website zijn wij bereikbaar via onze chat op werkdagen tussen 08:00u en 20:00u.

Liever contact via de mail? Geen probleem, bekijk hiervoor de contactgegevens op onze contactpagina.

Veelgestelde vragen

Onderhoud

Zijn de vestigingen nog open?
Alle werkplaatsen zijn geopend. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. Het is mogelijk om jouw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. Bekijk hier een overzicht van onze werkplaatsen.
Ik heb een werkplaats afspraak ingepland staan of een probleem met mijn auto, wat nu?

Al onze werkplaatsen zijn open, daar kun je jouw auto langsbrengen voor reparatie en/of onderhoud. Tijdens het bezoek houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM. We schudden nu even geen handen, dragen mondkapjes en houden altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Daarnaast besteden we extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.

Wij adviseren om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij je kunnen adviseren welke vestiging direct beschikbaarheid heeft.

Kan ik wachten in de wachtruimte tijdens mijn werkplaats afspraak?
Je bent welkom in onze wachtruimtes, deze zijn aangepast conform de richtlijnen.
Overige vragen
Heb je een andere vraag? Dan kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina.


Verkoop

Zijn de showrooms open?
Alle showrooms zijn geopend. Bekijk hier al onze showrooms.
Ik wil graag een proefrit maken in een occasion of een voorraadauto, kan dat?
Jazeker, het is mogelijk om een proefrit aan huis in te plannen. Neem direct contact met ons op en we plannen samen met jou een moment in.
Overige vragen
 Heb je een andere vraag? Dan kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina.