Mazda CX-5 2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Takumi | 15 km | 2024 | Benzine
€ 52.500 € 50.500
Afbeelding van de auto

Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Takumi | 15 km | 2024 | Benzine Oostendorp Mazda Hyundai Den Bosch
4.3/5 544 reviews
Op voorraad
  • Inclusief 6 jaar fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€52.500
50.500 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
1.008 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2024

Kilometerstand

15 km

Brandstof

Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

121 kW (165 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Leroy de Rouw

Leroy de Rouw

Verkoopadviseur

06-82701791
Mike Becht

Mike Becht

Verkoopadviseur

06-82712101
Bart van Hulten

Bart van Hulten

Verkoopadviseur

06-22977860

Opties

Bekijk alle opties
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • Achterbank verwarmd
  • Apple CarPlay
  • Electronic climate controle
  • Geïntegreerd navigatiesysteem

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 121 kW (165 pk)
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 15 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 14,5 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

De getoonde actieprijs is inclusief alle lopende acties. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Deze auto is direct uit voorraad leverbaar! Acties zijn niet geldig voor leasemaatschappijen.

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie.

Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Deze Mazda CX-5 heeft eigenlijk alles, zelfs een verwarmde achterbank. Verder is de Mazda uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze Mazda hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. De file assistent verzacht het fileleed door automatisch veilig afstand te houden tot de voorligger en zo nodig zelfs te stoppen als de rij tot stilstand komt. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze CX-5 bij ons te komen bekijken.

Bij het ontwerpen van de Mazda CX-5 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Luxepaardjes en levensgenieters worden enthousiast van de verwarmde achterbank. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. In deze Mazda kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Aan boord van deze Mazda CX-5 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten.

De Mazda CX-5 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Rijden-stilstaan, rijden-stilstaan. Niks is irritanter en vermoeiender dan filerijden. Daar heeft deze Mazda CX-5 een oplossing voor: de file assistent, die met radarmeting permanent het tempo aanpast op de voorligger. Zelfs als die stopt. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze CX-5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Afrikalaan 16 in Den Bosch. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor ons gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.3/5
544 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Mazda Den Bosch

    Mazda Den Bosch

  • Afrikalaan 16
  • 5232 BD 's-Hertogenbosch
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.