Keurmerk Private Lease

Als erkend private-leaseaanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit is hét kwaliteitskeurmerk voor privéleasecontracten. Het keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond, geeft je de zekerheid van een betrouwbaar contract.

Lees meer

5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Ben je van plan om een auto te private leasen? Maak een betrouwbare en veilige keuze met het Keurmerk Private Lease. Wanneer je via Oostendorp Autolease een auto leaset, geniet je van de 5 zekerheden van het keurmerk:

Eerlijke voorwaarden

De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

Compleet product

Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.

14 dagen bedenktijd

U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.

Zekerheid bij klachten

Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

keumerk private lease

Verzekerd van uitstekende private lease voorwaarden

Als erkend private-leaseaanbieder maken we gebruik van de algemene voorwaarden die opgesteld zijn door het Keurmerk Private Lease. Deze voorwaarden zijn speciaal opgesteld vanuit een goede consumentenbescherming. De algemene voorwaarden vind je hieronder terug. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Waar vind je ons?

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease

Industrielaan 1
5405 AA Uden

Vandaag gesloten