Direct een afspraak maken in onze werkplaats?

Plan afspraak

Welkom bij Oostendorp. Wij brengen onze service graag naar jou.

Onze online service

Bij Oostendorp bespreken we samen met jou de mogelijkheden voor een zorgeloos online oriëntatie- en aanschafproces. Zo faciliteren wij het volledige proces gewoon op afstand. Jouw vaste verkoopadviseur begeleidt je probleemloos door alle stappen en kijkt steeds met je naar de best passende oplossing.

Bekijk de online mogelijkheden

Proefrit inplannen

Is jouw oog gevallen op één van onze auto’s en wil je direct een proefrit maken? Of misschien wil je eerst meer weten over de auto? Dat kan! Neem contact met ons op, we bespreken samen met jou de mogelijkheden. Dat kan via de telefoon, e-mail of natuurlijk in een showroom in de buurt.


Wij staan voor u klaar

Onderhoud met gratis APK

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan nu een afspraak. Wil je graag het onderhoud van je auto combineren met een APK? Dan krijg je de APK van ons gratis! Meer weten over deze service? Neem dan nu contact op.


Maak direct een afspraak


Maak kennis met onze merken

Toyota
Mazda
Hyundai
Suzuki
Mitsubishi

Acties & events

Gratis E-Bike t.w.v. €2.149,-

Tijdelijk krijg je bij de aankoop van een auto uit onze geselecteerde voorraad een gratis Giant Entour E+ 2, ter waarde van €2.149,-! Grijp je kans nu het nog kan.

Hyundai's Black FriDEALS!

Van 20 november tot en met 2 december profiteer je van de Black FriDEALS: Profiteer nu van een Smart Bonus met daarbovenop nog eens een éxtra inruilbonus!

Tot €2.500,- inruilvoordeel!

Tijdelijk ontvang je extra veel inruilvoordeel op onze ocassions! Voordeel dat oploopt tot wel €2.500,-! Kom langs in één van onze showrooms en claim jouw voordeel!

De voordelen van Oostendorp

Zorgeloos rijplezier

Oostendorp biedt uitgebreide garantie op nieuwe auto’s en 3 jaar op onze Plus selectie occasions, zolang de auto bij ons in onderhoud is. Dat durven we aan, omdat we het volste vertrouwen hebben in onze merken én in onze merkspecialisten die occasions inkopen en onderhouden. We maken bij onderhoud alleen gebruik van originele merkonderdelen en checken jouw auto op 130 punten voordat we hem aan je afleveren.

Eerlijk & helder advies

Bij Oostendorp zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Daarom werken we bijvoorbeeld met heldere prijzen zonder verborgen kosten. De prijzen van voorraadauto’s die je op onze website ziet, zijn all-in en dus helemaal rijklaar. Onze verkoopadviseurs en servicemanagers geven je eerlijk advies in heldere taal. Bij onderhoud vertellen we je vooraf welke kosten je kunt verwachten, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Gemak zonder drempels

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Als je jouw auto bij ons brengt voor onderhoud, dan kun je gebruikmaken van onze haal- en brengservice, gratis leenfiets of vervangend vervoer. Als je wat meer tijd hebt, dan is het vaak ook mogelijk om op jouw auto te wachten. Met onze Service Plus Pas bieden we allemaal gemakkelijke gratis extra’s, zoals het vervangen van lampjes en gratis sterreparatie van de voorruit. Daar heb je dus geen omkijken naar.

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud van jouw auto is van groot belang voor jouw veiligheid en rijplezier. Bij Oostendorp voeren we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en APK uit, voor alle merken en modellen.

Ons team van ervaren vakmensen werkt met passie aan jouw auto en zorgt dat je prettig kunt blijven rijden. Maak direct eenvoudig een werkplaatsafspraak via onze online planmodule.

Klantbeoordelingen

"Leuke verkoper. Goed advies."
Ine Empel
"Super goed, fijne mensen, erg vriendelijk."
Chris Swinkels
"Goede service en vriendelijk. Echt een aanrader."
Joop Coenders

Oostendorp PLUS selectie

Een occasion uit de Oostendorp PLUS selectie biedt je diverse voordelen. Alles voor gemak zonder drempels en zorgeloos rijplezier.

Ons team staat voor je klaar!

Ons team werkt er iedere dag aan om jou zorgeloos rijplezier te bezorgen. Onze merkspecialisten geven je graag eerlijk en helder advies bij jouw aankoop en onderhoud en we maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Wij helpen je graag online of aan huis! Je hoeft de deur helemaal niet uit, wij brengen onze service en diensten naar jou toe.