Afbeelding van de auto

Hyundai KONA

1.6 GDI HEV Premium | 14.000 km | 2023 | Hybride Oostendorp Toyota Helmond
4.2/5 485 reviews
Op voorraad
  • Incl. 12 maanden garantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
35.880 Prijs rijklaar
Pas op: Geld lenen kost geld
Vanaf
716 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2023

Kilometerstand

14.000 km

Brandstof

Hybride

Transmissie

Automaat

Vermogen

104 kW (141 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Kevin Timmermans

Kevin Timmermans

Verkoopadviseur

06-45063917
Sven de Mare

Sven de Mare

Verkoopleider

06-82407464
Mark van Creij

Mark van Creij

Verkoopadviseur

06-82306093

Opties

Bekijk alle opties
  • 18-inch lichtmetalen velgen met 215/55 R18-banden
  • Achterstoelen verwarmd
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Kunstlederen bekleding
  • Navigatiesysteem

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 104 kW (141 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 14.000 km
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Dit betreft een rijdende demo, die daardoor niet altijd aanwezig is en een oplopende kilometerstand heeft. Neem vooraf even contact op voor beschikbaarheid en de actuele kilometerstand.

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Hyundai Kona mag verwachten: pure sportiviteit. Naast de verbrandingsmotor beschikt de auto ook over een elektromotor, die zorgt voor een extra laag brandstofverbruik. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto.

Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Deze Hyundai Kona heeft eigenlijk alles, zelfs een verwarmde achterbank. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen.

Deze Hyundai is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Hyundai Kona. Het is een auto van het bouwjaar 2023. Deze hybride Hyundai Kona gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. Met het comfort van het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen inclusief massagefunctie en de achterbankverwarming benadrukt deze auto zijn positie als een ware verwenauto. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Met de 360 graden camera, verzorgd door vier camera's, wordt rijden in drukke steden of het navigeren in nauwe ruimtes een koud kunstje. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De geavanceerde technologie in deze Hyundai is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Als een fietser of andere weggebruiker zich net buiten uw zichtveld naast de auto bevindt, slaat de actieve dodehoekdetectie meteen alarm. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.2/5
485 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Helmond
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.