Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT envy | 10 km | 2024 | Benzine
€ 24.455 € 23.455
Afbeelding van de auto

Toyota Aygo X

1.0 VVT-i MT envy | 10 km | 2024 | Benzine Oostendorp Toyota Oss
4.7/5 561 reviews
Op voorraad
  • Inclusief 10 jaar fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€24.455
23.455 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
468 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2024

Kilometerstand

10 km

Brandstof

Benzine

Transmissie

Handgeschakeld

Vermogen

53 kW (72 pk)

Carrosserie

Hatchback

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Robin van Kaathoven

Robin van Kaathoven

Verkoopadviseur

0682532757
Pim Tonies

Pim Tonies

Verkoopadviseur

06-26427897
Huub Tiellemans

Huub Tiellemans

Verkoopadviseur

06-20430173
Berry Wiersma

Berry Wiersma

Verkoopadviseur

06-26413041

Opties

Bekijk alle opties
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Lederen/stof bekleding
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Stof/kunstlederen bekleding
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 53 kW (72 pk)
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Kilometerstand 10 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 20,4 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Let op ! Deze auto dient besteld te worden ; neem contact op met onze adviseurs voor verdere informatie omtrent levertijd 
* Prijs is inclusief inruilpremie.

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.



De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Sublaag en tophoog... en alles daartussenin! Het high performance audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Aygo X aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.


Let op ! Deze auto dient besteld te worden ; neem contact op met onze adviseurs voor verdere informatie omtrent levertijd 
* Prijs is inclusief inruilpremie.

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Toyota Aygo X. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Verder is de Toyota uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek van de auto; genieten dus! Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Altijd goed zicht? De regensensor zorgt ervoor! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Aygo X staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Longobardenweg 21 Oss. Bij Oostendorp Toyota Oss gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.7/5
561 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Oss

    Toyota Oss

  • Longobardenweg 21
  • 5342 PL Oss
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.