Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Bi-Tone Plus | 59.818 km | 2020 | Hybride Benzine
€ 46.880 € 44.935
Afbeelding van de auto

Toyota RAV4

2.5 Plug-in Hybrid AWD Bi-Tone Plus | 59.818 km | 2020 | Hybride Benzine Oostendorp Toyota Uden
4.2/5 243 reviews
Op voorraad
  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
    Inbegrepen
  • 14 dagen, niet goed geld terugInbegrepen
  • Volledig onderhoudenInbegrepen
€46.880
44.935 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
897 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2020

Kilometerstand

59.818 km

Brandstof

Hybride Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

225 kW (306 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
  • 14 dagen, niet goed geld terug
  • Volledig onderhouden
  • Geen verborgen kosten

Onze specialisten

Mete Altintas

Mete Altintas

Verkoopadviseur

0413-395683
Thomas Trimp

Thomas Trimp

Verkoopadviseur

0413-395682 
Pieter-Jan Schaaf

Pieter-Jan Schaaf

Verkoopmanager

0413-395684 
Marc Schuckman

Marc Schuckman

Verkoopmanager

0413-395011

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 225 kW (306 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 59.818 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 100 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Toyota RAV4 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. De hybride motor van deze Toyota RAV4 is de ideale combi van zowel brandstof- als elektromotor. Minder vaak naar de pomp, maar ook zuinig en schoon door de stad! Het lederen interieur springt meteen in het oog; maar wat dacht u van het ultragemakkelijke elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep? Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen.

Ook is de auto voorzien van: 19 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze Toyota RAV4 is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Toyota zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! Deze Toyota is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. In deze Toyota vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op via 0413-262887 of info@toyota-uden.nl/info@mazda-uden.nl of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Oude Udenseweg 25 in Uden. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.2/5
243 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Uden
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.