Toyota C-HR Hybrid 200 Première Edition | 6 km | 2024 | Hybride Benzine
€ 52.495 € 48.795
Afbeelding van de auto

Toyota C-HR

Hybrid 200 Première Edition | 6 km | 2024 | Hybride Benzine Oostendorp Toyota Middelrode
4.5/5 217 reviews
Op voorraad
  • Inclusief standaard fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€52.495
48.795 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
974 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2024

Kilometerstand

6 km

Brandstof

Hybride Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

145 kW (197 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Simon Kuijpers

Simon Kuijpers

Verkoopadviseur

088-5016633
Victor Maas

Victor Maas

Verkoopadviseur

088-5016631
Mark Rijnbeek

Mark Rijnbeek

Verkoopadviseur

088-5016630

Opties

Bekijk alle opties
  • 19” volledig zwarte lichtmetalen velgen GR SPORT
  • 19” zwart gepolijste lichtmetalen velgen
  • Alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Electronic climate controle
  • Lederen bekleding

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 145 kW (197 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 6 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 20,4 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota C-HR. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Rijden op brandstof én elektriciteit? Dat kan, met de hybride motor van deze Toyota C-HR. De elektromotor ondersteunt of neemt het deels over van de brandstofmotor als dat uitkomt. Scheelt lekker in de kosten! Wat valt er verder op aan dit model? Dat is toch zeker het lederen interieur. En niet te vergeten de elektrisch bedienbare achterklep.

Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Een intelligente auto, dat is het zeker. Makkelijk inparkeren met de parkeersensoren achter en comfortabel op weg dankzij de adaptive cruise control. De regensensor voelt zelf nattigheid en reageert daarop, en als het donker wordt doet de automatisch inschakelbare verlichting de lichten aan. De kans op botsingen wordt tegengegaan door de eveneens sensorgestuurde kruisend verkeer detectie en achteropkomend verkeer waarschuwing. Autosleutels overbodig. Deze Toyota C-HR is voorzien van keyless start. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota C-HR samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. In deze Toyota vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Haffertsestraat 21 te Middelrode. Bij Oostendorp Toyota Middelrode gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.5/5
217 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Middelrode
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.