Overige foto's
Mazda CX-60 2.5 e-SkyActiv PHEV Homura | 5 km | 2023 | Hybride Benzine
€ 65.640 € 57.640
Afbeelding van de auto

Mazda CX-60

2.5 e-SkyActiv PHEV Homura | 5 km | 2023 | Hybride Benzine Oostendorp Toyota Helmond
4.2/5 476 reviews
Op voorraad
  • Inclusief standaard fabrieksgarantie Inbegrepen
  • Altijd geheel rijklaarInbegrepen
  • Geen verborgen kostenInbegrepen
€65.640
57.640 Prijs rijklaar
auto afbeelding
Vanaf
1.151 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2023

Kilometerstand

5 km

Brandstof

Hybride Benzine

Transmissie

Automaat

Vermogen

241 kW (328 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • Incl. 12 maanden garantie
  • Altijd geheel rijklaar
  • Geen verborgen kosten
  • Volledig onderhouden

Onze specialisten

Sven de Mare

Sven de Mare

Verkoopleider

06-82407464
Kevin Timmermans

Kevin Timmermans

Verkoopadviseur

06-45063917
Mark van Creij

Mark van Creij

Verkoopadviseur

06-82306093

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Deep Crystal Blue
  • Electronic climate controle
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Lederen interieur

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 241 kW (328 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 5 km
Gemiddeld verbruik 1 liter op 66,7 kilometer
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. Laat de zon maar schijnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak en hou een handje over dankzij de elektrisch bedienbare achterklep. Niks vergeten? O ja toch: het lederen interieur moeten we zeker even noemen. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden.

Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. In de winter wil iedereen mee. Zou dat komen door de verwarmde achterbank? Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! Telefoonaccu in het rood? Laad ‘m simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder geniet u ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Dit is een auto met een behoorlijk IQ. Meedenken en opletten geen probleem. Voorzien van adaptive cruise control en parkeersensoren achter, maar ook van automatisch inschakelbare verlichting en regensensor. Kruisingen en afslagen worden een stuk veiliger door de kruisend verkeer detectie. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda CX-60 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. De dode hoek is een van de gevaarlijkste zones van elke auto. Daarom is deze Mazda CX-60 voorzien van een actieve dodehoekdetectie. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!

Een kenmerk van Japanse auto′s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Mooier kan het eigenlijk niet: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor. Met deze hybride Mazda CX-60 kunt u alle kanten op. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Licht, lucht, ruimte en gemak wordt verzorgd door het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Deze Mazda CX-60 heeft eigenlijk alles, zelfs een verwarmde achterbank. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek van de auto; genieten dus! Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze Mazda CX-60 is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. U wilt van richting veranderen, een tegenligger lijkt daarbij in uw voorgenomen baan te komen? Dan reageert de kruisend verkeer detectie direct om een aanrijding te vermijden. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop.

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Als een fiets of ander voertuig zich in de dode hoek bevindt, waarschuwt het actieve dodehoekdetectie. Dit helpt ernstige ongelukken voorkomen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

U kijkt naar een occasion uit onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden garantie tot 45.000 kilometer. Wilt u meer weten over deze occasion? Neem direct contact met onze verkoopadviseurs via 0492-561222 of mail naar info@toyota-helmond.nl of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Varenschut 5 in Helmond. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Lees meer

Deze occasion staat bij

4.2/5
476 reviews
RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Toyota Helmond
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.
project.general_error_message

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.