Nissan Juke

Nissan Juke

In de Nissan Juke zit je zelfverzekerder achter het stuur en geniet je van betere verbondenheid met de wereld om je heen. Geïnteresseerd in deze vernieuwde compacte SUV? Bij Oostendorp Jos van Boxtel heb je de keuze uit een ruime voorraad. De Nissan Juke is te personaliseren tot in de details, zo pas je de nieuwe Nissan Juke eenvoudig aan uw voorkeuren aan.

Zoek Nissan Juke

Nissan Juke

Een reis met de Nissan Juke is makkelijker en veiliger, je geniet van betere verbondenheid met de wereld om je heen. Ga ook voor een sensationele rit in de Nissan Juke, al beschikbaar vanaf €25.990,- of met Private Lease vanaf €349,- per maand. Ga voor succes in deze onderscheidende SUV met voldoende (zit)ruimte. Benieuwd? Bekijk dan de brochure van de Nissan Juke en ontdek meer over de diverse specificaties.

Bekijk brochure

Indien u het gebruik van cookies heeft geaccepteerd, dan wordt hier een video getoond. U kunt uw keuze wijzigen op de privacy pagina.

Ervaringen met de Nissan Juke

Plan je proefrit

Vraag offerte aan

Nissan Private Lease bij Oostendorp Auto

Met Nissan Private Lease rijd je in een nieuwe Nissan, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eerlijke voorwaarden
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bekijk ons aanbod

Onze Nissan vestigingen