Showrooms geopend

Welkom bij Oostendorp

De rode loper ligt uit en de auto’s zijn inmiddels glimmend opgepoetst. Wij mogen jullie weer verwelkomen in onze showrooms voor een spontaan bezoek! Wij stellen jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop en dus hebben wij alle voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilig en verantwoord bezoek mogelijk te maken.

Liever een afspraak op maat? Dan plan je eenvoudig een afspraak bij ons in. Wij kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen!

Werkplaatsen geopend

Je kan gewoon bij onze werkplaatsen terecht voor reparatie of onderhoud aan jouw auto. Uiteraard hebben we ook hier de nodige maatregelen getroffen zodat je met een gerust hart onze werkplaats kan bezoeken.
Je bent van harte welkom en onze monteurs staan voor je klaar!

Maak een werkplaatsafspraak

Showroombezoek op afstand

Heb je online een auto gezien die je graag van dichterbij wilt bekijken? Wij bieden de mogelijkheid om met onze verkoopadviseurs te videobellen! Zo laten wij de auto van jouw voorkeur uitgebreid aan je zien en beantwoorden we direct jouw vragen. Meer informatie over een showroombezoek op afstand?
Neem direct contact met ons op

Proefrit inplannen

Is jouw oog gevallen op één van onze auto’s uit voorraad en wil je direct een proefrit maken? Dat kan! Wij komen naar je toe voor een proefrit aan huis. Neem direct contact met ons op, we denken graag met je mee en bespreken samen met jou de mogelijkheden.


Wij staan voor u klaar

Haal- en brengservice

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan nu een afspraak. Wij halen jouw auto graag bij je op en brengen hem, na de onderhoudsbeurt, weer bij je thuis. Zonder extra kosten uiteraard. Meer weten over deze service? Neem dan nu contact op.


Informeer naar de mogelijkheden